Scortisoara macinata (50g)

Condimente si mirodenii aromate scortisoara macinata
Scortisoara macinata

Condimente si mirodenii bune in mancare dar si pentru sanatatea ta

Scortisoara macinata (50g)

Scortisoara are o aroma exotica, dulce si parfumata. Mirodenie apreciata intr-o multime de preparate din toată lumea. Batoane de scortisoara sunt puse la marinate, mancaruri cu orez, vin fiert, si la siropuri. In Mexic sunt folosite pentru amestecarea ciocolatei topite. Scortisoara macinata este folosita la prajituri, patiserie si biscuiti.

Denumire botanica: Cinnamomum Cassia
Alte denumiri: Cannelle, Canela

Pretul afisat este pentru 50 grame

lei 7.00

Descriere produs

 

Poate te intereseaza si alte mirodenii si condimente de la noi din magazin: Turmeric (Curcuma)Usturoi macinat sau Cassia

Scortisoara si cassia au fost de mult asociate cu ritualurile antice de sacrificare si placere. Vechii egipteni foloseau scortisoara la imbalsamare. In Vechiul Testament precizari referitoare la scortisoara arata ca aceasta era mai valoroasa decat aurul. Se spune ca Imparatul roman Nero care si-a ucis sotia intr-un acces de furie, a ordonat apoi ca proviziile pe un an de scortisoara sa fie arse la inmormantarea ei ca un semn al remuscarilor.

Scortisoara este o mirodenie originara din Sri Lanka, Burma si coasta Indiei.

Scortisoara are o aroma exotica, dulce si parfumata. Mirodenie apreciata intr-o multime de preparate din toată lumea. Batoane de scortisoara sunt puse la marinate, mancaruri cu orez, vin fiert, si la siropuri. In Mexic sunt folosite pentru amestecarea ciocolatei topite. Scortisoara macinata este folosita la prajituri, patiserie si biscuiti.

Poate cel mai cunoscut condiment din lume, scortisoara este de nelipsit din orice bucatarie. Scortisoara cu miere este folosita de prea mult timp in medicina orientala pentru a mai fi un secret, beneficiile terapeutice fiind foarte variate, putand ameliora sau chiar vindeca o serie larga de  afectiuni si ajuta foarte mult in dietele pentru slabit.

Cantitate/lingura: 10 grame

Tara de origine Indonezia

Intra in legatura cu noi si pe Facebook, pe pagina Bazarul cu mirodenii